RIMMEL THE ONLY 1 LIPSTICK

Rimmel přichází s novou rtěnkou.
Je to The only 1. Měla by hydratovat, skvěle vypadat na rtech a vydržet.
Myslíte, že se povedla a vše slíbené splní ? 


Nový obal - hranaté víčko. Pomalu se směrem k vrchu rozšiřuje.



Dostala jsem odstín, který bych pojmenovala, jako neonově růžová. Rozhodně to je fajn odstín. Je moc pěkný, s takovým lehce studeným nádechem. 

Co mi ale vadilo hned je parfemace. Já nevím k čemu bych to přirovnala. Je to hrozně chemickej smrad. Naštěstí to na rtech brzy vyprchá ... 



Rtěnku bych rozhodně nenazvala ultra krycí ... to krytí tam je slušné v jedné vrstvě, ale tak to leze do vrásek a dělá cucky, že to je fakt na prd. To prostě nechcete.




A co se stane, když rty promnete a nezkontrolujete ? Barva se tak různě rozprostře na rtech. Zaleze kam nemá. Udělá rýhu ... a já nevím co ještě. Je prostě hodně mazlavá. A to se mi fakt nelíbí a hodně mě to zklamalo.

Stejně tak výdrž rtěnky je hodně slabá. Sotva jsem si rtěnku kolem devíti ráno dala, dojela na nákup, snědla ke snídani 1 rohlík, byla fuč. Všechna. Takže výdrž je taky hodně slabá, pokud ale rtěnka má být hydratační, tak podle mě, nemůže být zároveň dlouhotrvající. Tyhle dvě věci k sobě prostě nejdou.



Rtěnka by měla být dostupná v 15 odstínech, ale hodně si rozmyslím, jestli nějaký další pořídím. Líbila by se mi temnější, fialovější barvička, ale pokud by měla dělat na rtech stejnou neplechu, tak ji nechci.

Zdroj: http://www.reallyree.com/2015/09/rimmel-the-only-1-lipstick-swatches.html

EUROPEAN ROAD TO BLIZZCON 2015


V sobotu a neděli 3 a 4 října se koná evropská kvalifikace na Blizzcon.

Rozhodla jsem se, že jeden den se chci na akci podívat. V neděli se mi moc nechtělo, protože to jsou finále a asi tam bud víc lidí (ve finále o tom pochybuji). Nicméně, nevyrazili jsme hned ráno, protože tam nepotřebujeme být přeci hned od začátku. Tak jsme byli doma. V klidu jsme si dali oběd ... a pak kolem třetí hodiny, jsem zjistila, že před O2 arenou už nečekají davy lidí a tak jsme vyrazili.

Docela mě zarazilo, že se nedalo parkovat u O2 areny, ale poslali nás na Harfu, no nakonec jsme šli jen kousek, tak v pohodě ^_^ Je to hned vedle sebe.

Na místo jsme dorazili asi ve čtyři hodiny odpoledne. Nikde žádná fronta, hned jsme šli dovnitř. Super ^_^ Poté co jsem vlezla dovnitř a koukala kam jít, tak jsem zahlídla, jak po mě pokukuje pán, co načítá kódy z free vstupenek, tak jsem si to šla nechat načíst a snad budu mít novej Cardback a skin do HoTS ^_^

Chvíli jsme chodili kolem, pak jsem chvíli koukali na HoTS. Když jsme se chystali odejít, tak jsem pokukovala po merchu a přemýšlela, jestli něco chci. V momentě kdy jsem zahlídla úžasnýho roztomilýho Deathwinga, bylo vymalováno! =D A ještě jsem tam viděla skleněnou lahev, no tak tu jsem taky vzala.



Mezitím jsme potkali kamaráda, tak jsme ho nabrali s sebou na cestu domů. Stavili jsme se v Kolíně u Vincenta na jídlo (já si dala salát, přítel hamburger a kamarád žebírka). Mají strašně dobrou zázvorovou limonádu za 42,- Kč a než jsme skončili, tak si přítel ještě objednal na chuť hot dog. Ten hot dog bych já měla na oběd ! Byla to bageta spíš a ten párek uvnitř byl taky docela "napapanej" :D

No, celou akci hodnotím vesměs kladně. Sice jsem tam osobně nepotkala nikoho známýho, koho jsem potkat chtěla, ale nevadí no, třeba jindy na jiné akci. 
Ceny občerstvení byly docela vysoké a jsem ráda, že jsem tam nechtěla být celý den, to by mě vyšlo hodně draho, navíc to bylo vše smažený, fuj.

Kdybych byla z Prahy, tak se tam stavím i dnes ... ale bohužel. Včerejší den mi stačil. Jsem spokojená.

REGINA - MINERÁLNÍ OČNÍ STÍNY

Dalším restík budu mít tímto článkem sfouknutý. Nebudu vám lhát, poslední dobou jsem tak nějak neměla vůbec chuť psát. Hrála jsem jen WoWko a HoTS a nic se mi nechtělo. Ale už je to pryč a já mám plno produktů o kterých mohu napsat =)


Dostala jsem tyto stíny k recenzi a musím říct, že jsem zprvu byla skeptická a říkala si, že to bude asi stát za prd. Stojí to pár korun, co by to asi tak mohlo umět ... ?


Nic by se ale nemělo hodnotit dle ceny, ale až při použití. Sama nemám ráda, když někdo říká, že to a tamto stojí pár korun, tak to bude šmejd. Ne, dokud to nezkusíte sami, prosím, neodsuzujte.



Stíny drží na ruce velmi dobře i bez báze, což je fajn. Na oku bych to ale určitě pojistila bází, protože mastná pleť dokáže divy i se sebelepšími stíny.

Zde na první fotce vidíte stíny nanesené bez podkladové báze. Nejhůře dopadla asi modrá, která mi přijde hodně průhledná.

Stíny by měly být matné, mě ale přijdou trošku metalické, sem tam odlesk vidím ... 


Zde jsou stíny nanesené na bázi od Dermacol. Moc velký rozdíl tam není =)


Zde jsou stíny nanesené na velmi lepivý podklad - vlhká pleť (stejně tak lepí i báze pod třpytky, které jsou gelové)


Zde už se modrá konečně docela chytla a vypadá moc pěkně, lehce metalicky. Dávám ji do vnějšího koutku a třeba i do ohybu, dle toho jak se líčím :) 



Já nevím. Chvilku v tom vidím šedou, pak to vypadá jako zelená, a dokonce sem tam i taková do modra ... tak co je toto za odstín ? Opět krásná barva, přijde mi metalická, ne matná. Hodí se přes celé oko nebo jen do vnějšího koutku =)


Lila si mě získala nejvíce. Je to taková pudrová fialová, sem tam s malým odleskem. Používám ji docela často a ráda.


Od téhle bílé jsem čekala víc. Na předchozích fotkách bylo vidět, že není nejvíc krycí, ovšem to se dá vychytat vhodnou bází ... ve finále, je to stín, který používám docela často. Jak na vnitřní koutek, tak na "pozvednutí" obočí.

Všechny stíny mi vydrží syté celý den, což je pro mě hlavní. Nechci si ráno dát na oko fialovou barvu a večer  z ní mít šedou ... to fakt ne. 

Tyto stíny ani nejsou nijak extra prášivé, což je taky další bonusovej bodík.

Ve finále nemám co vytknout těmto stínům :)


Na očích mám stín | 18 | bílé hedvábí a | 21 | lila. Řasenka je JUMBO též od Reginy, v recenzi bude nejspíše v dalším článku =)

Stíny můžete zakoupit v různých menších drogeriích nebo přímo u Reginy. Jen je škoda, že jsem dostala k recenzi stíny, které se momentálně neprodávají. Cena se pohybuje kolem 60 - 70 korun.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS